Doradca 2000 - Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej


Nagłówek

Doradca 2000

Kontroler jakości produktów spożywczych

Kod: 314401
Inna nazwa zawodu: brakarz, kontroler jakości produkcji

Polecana literatura

Ostatnia aktualizacja – 09.2009 r.

· Giera K., Werpachowski W.: Księga jakości, WITiE, Radom 1995

· Kanholm J.: ISO 9000 - Wymagania bez tajemnic – Przewodnik, Alfa-Wero, Warszawa 1998

· Kolman R., Poradnik o jakości dla praktyków, Wydawnictwo TNOIK, Bydgoszcz, 1955

· Łańcucki J., Kowalska D., Łuczak J., Zarządzanie jakością w przedsiębiorstwie, TNOIK, Bydgoszcz 1995

· Ostrowska K., "System zarządzania jakością zgodny z wymaganiami ISO 9001:2000 – o tym trzeba wiedzieć" w "ISO 9001 - Skuteczny sposób uzyskania certyfikatu jakości" pod red. Eckhard Kreier, Jacek Łuczak, rozdz. 1/1 str. 1, Wydawnictwo Forum Sp. z o.o., Poznań 2004

· Wiśniewska M.: Normy ISO serii 9000 oraz metoda HACCP w zakładowym systemie jakości przedsiębiorstwa spożywczego,ODiDK, Gdańsk Oliwa 2000

· Wojciechowski H.: ISO 9000 w praktyce - Dokumentowanie, wdrażanie, przykłady,ODiDK, Gdańsk Oliwa 2000

Partnerzy

Na skróty

 Przejdź na górę